Avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia

Potrebna mi je avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia za putovanje u julu. Koja je cijena karte i kojim danima lete avioni? Hvala. Jovo Kutlešić, Bijeljina

Posetilac: Jovo Kutlešić, Bijeljina
Datum: 14.06.2019
Grupa: Avio karte

Avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia

Poštovani gospodine Kutlešiću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš-Nirnberg-Niš od 15.07.2019. godine.Povratna avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia se već može kupiti po veoma povoljnim cenama. Cena povratne avionske karte Niš-Nirnberg-Niš može iznositi OD 71 EUR sa svim plaćenim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Da biste povratnu avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.  Želimo Vam udoban, povoljan i srećan let iz Niša do Nirnberga.

Red letenja na liniji Nirnberg Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš-Nirnberg-Niš će se obavljati svakog ponedeljka i četvrtka u oba pravca. Od avgusta 2019. se menja planirani red letenja, pa će se letovi u avgustu obavljati ponedeljkom i petkom u oba pravca.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji uz avionska karta Nirnberg Niš Air Serbia bilo bi pametno da za sebe i saputnike obezbedite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti KLIKOM OVDE.